Close
The Play Den

A bespoke children’s play den for a London family home. Built to last and for the children to grow into over time.

Each wall had a different sensory stimulating activity, inside and outside. Including the Starry Night lighting in the ceiling and coloured perspex windows in each corner.

As the children get older the den is created to be added onto. For example there is potential for a ladder and slide up to the top or more shapes to be added to the sides to create a tunnel/bed, you could even add another one on top to create a look-out tower. All the colours are also changeable over time, adapting to personal taste and household interiors. An excellent way to make children’s toys sustainable.

Built with Bench Studios.

post-template-default single single-post postid-288 single-format-standard initialised

https://abbyandalice.com

https://abbyandalice.com/wp-content/themes/abby-and-alice-wordpress-theme